‘Pechtold werd directeur bij CBR dankzij lobby van D66 ‘paria’ Frans van Drimmelen’

Een doorgaans betrouwbare bron binnen D66 laat ons weten dat Alexander Pechtold dankzij het lobbykantoor van de inmiddels als paria beschouwde Frans van Drimmelen werd benoemd als algemeen directeur bij het CBR en voorzitter van de Adviesraad voor de Autoriteit Persoonsggevens. Volgens de bron zijn of waren beide D66-ers niet alleen partijgenoten én beste vrienden, maar ontwikkelden ze samen met ‘de Pechtold-boys’ ook een eigen Sodom en Gomorra. Ze hielden zelfs lijstjes bij met de bedprestaties van D66-talenten.

“Via het lobbykantoor “adviesbureau Dröge en Van Drimmelen” werden verschillende zeer goed betaalde bijbaantjes voor Alexander Pechtold geregeld als tegenprestatie voor ‘eeuwig zwijgen’. Toch struikelde Frans van Drimmelen als eerste van het ‘Bunga’clubje.