Alexander heeft zijn Waterloo bereikt…

Op 20 maart schreef het consumentenblog ‘Stop CBR’ al een artikel over de aanstaande ondergang van D66 coryfee Alexander Pechtold. Journalist Henrie Kamps, de Needse ‘straatvechter’ en ‘reuzendoder’ (geuzennamen uit zijn werkzame verleden), voorspelde eerder Alexander Pechtold al dat zijn (bestuurlijke) avonturen een halt toe geroepen zouden worden.

Dat deed Kamps in een face-to-face gesprek dat Pechtold uitlokte bij het CBR in Enschede. “Ik ben een Achterhoeker en bij ons zijn we geen moment onder de indruk van Haagse mannetjes zoals jij!” hoor je Kamps zeggen op opnames die gemaakt werden van het gesprek.

Iets meer dan een maand later neemt de druk op D66, het kabinet en het CBR toe. Er zijn meerdere aangiftes tegen de ‘Wolf in schaapskleren’ zoals Kamps Pechtold karakteriseert, ingediend.

Nu zijn er nieuwe aantijgingen via blogs en Story….

De VVD ministers in het kabinet zijn op de hoogte en het D66 bestuur is al meerdere keren geïnformeerd.