‘Nieuwe meldingen grensoverschrijdend gedrag Alexander Pechtold’

Het zal niemand verbazen dat de eerste meldingen binnen zijn over grensoverschrijdend gedrag van CBR directeur Alexander. De meldingen volgden op een oproep via verschillende blogs waaronder RijschoolProfs.nl.

Pechtold is al vaker in opspraak gekomen door een omkopingsschandaal en het vaderschap bij partijgenote Anne Lok. Eerder publiceerden verschillende media, waaronder de NOS en de Stentor, hier al over.

Recent kwam Pechtold in opspraak nadat op 13 december bij de politie in de gemeente Berkelland melding werd gedaan voor ernstig ambtsmisbruik. Het Openbaar Ministerie lijkt door Pechtold ernstig in verlegenheid gebracht, omdat het OM een valse aangifte weliswaar heeft moeten seponeren maar daarover de verdachte Needse klokkenluider Henrie Kamps niet informeerde. Pechtold en het CBR worden door de klokkenluider van onderzoeksplatform RIJLEZZ verdacht van misleiding en oneerlijke handelspraktijken; met een langjarige miljoenenzwendel ten gevolge.

Waar de nieuwe meldingen betrekking op hebben is nog niet bekend gemaakt door RijschoolProfs.nl

Het CBR zwijgt in alle toonaarndem. Persvoorlichter Nathalie Dingeldein is onbereikbaar.