ONRECHT.nl wil vaste programmasponsor Vandaag Inside worden!

ONRECHT.nl wil in het nieuwe televisieseizoen de vaste programmasponsor worden van Vandaag Inside; het zeer succesvolle programma van Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. Het nieuwe platform vind dat de manier waarop Vandaag Inside [SBS6, red] haar ongezouten mening geeft over misstanden in onze maatschappij perfect aansluit bij de doelstelling van het nieuwe journalistieke platform dat op wil komen voor individuen en collectieven die ‘vermorzeld’ worden in de raderen van de overheid en rechterlijke macht.

“Gelukkig hebben we enkele vermogende donateurs en zij hebben aangegeven graag optimale exposure te krijgen voor ons platform. Daarnaast zijn er verwachte inkomsten uit de verschillende dossiers zoals ‘dossier CBR’; daar wordt momenteel hard gewerkt aan een massaclaim van ruim 250 miljoen, omdat het CBR (de overheid) jarenlang jongeren heeft misleid en via oneerlijke handelspraktijken heeft gedupeerd. Verder is er nu al veel belangstelling voor het dossier ‘Boeren'” aldus een van de initiatiefnemers.

Of ONRECHT.nl met een eigen tv-programma komt is momenteel nog niet duidelijk. Eerder meldden de initiatiefnemers dat ze mini-documentaires via YouTube zouden gaan uitzenden; zoals BOOS dat al jaren doet.

ONRECHT! werd in de afgelopen jaren gemaakt en uitgezonden via PowNed.