CBR handhaaft ‘ordetroepen’

Tot op de dag van vandaag wordt het examenterrein bij de CBR locatie Enschede streng bewaakt door eigen ‘ordetroepen’: beveilgers. De bewakers werden door CBR directeur Alexander Pechtold gestationeerd, nadat journalist/klokkenluider Henrie Kamps in publicaties op diverse blogs melding had gemaakt van misleiding en oneerlijke handelspraktijken; hetgeen volgens onderzoek meer dan 250 miljoen schade heeft toegebracht aan de ‘pechgeneratie’. De bewakers worden bekostigd door het CBR en deze persoonlijke actie van Alexander Pechtold heeft dat Staatskas inmiddels, volgens een bron binnen het CBR, €50.000 gekost. Een extra observatiecamera is medio maart verwijderd door het CBR; toen de instantie ontdekte dat juist de eigen camerabeelden zouden aantonen dat CBR beveiligers provocerend en intimiderend optraden.

“Omdat er verschillende onderzoeken en procedures lopen of gaan lopen kijken we eens per 4 weken of de beveiliging nog steeds aanwezig is. En ja hoor, er kwam onmiddellijk een Russisch ogende ‘ordehandhaver’ op de auto aflopen. Mobieltje in de hand en direct opnames makend…. en (zoals gebruikelijk) zonder schaamte op de openbare weg.” Je merkt direct dat Alexander Poetin hoogstpersoonlijk daartoe de instructies heeft gegeven” hoont onze redacteur ter plaatse.

Dankzij een (mogelijk vanuit het Openbaar Ministerie) gelekte valse aangifte van 16 december 2021, die de in de rijschoolwereld felbekritiseerde, corrupte Alexander Pechthold tegen de journalist indiende, is inmiddels onomstotelijk vastgesteld dat het CBR op deze wijze haar angstcultuur afschermt voor de buitenwereld.

fragment uit de valse verklaring van CBR directeur Alexander Pechtold die hiervoor niet vervolgd wordt door het Openbaar Ministerie