Lekkage binnen het OM!

Wat het nadeel is voor een journalist die uithaalt naar de rechterlijke macht, waar het Openbaar Ministerie onderdeel van is, heb ik al hoog en breed ondervonden. Je kunt zo maar (bijna) vermorzeld worden door gecorrumpeerde ‘dienders’ of OvJ’s. Dat was mij in december al duidelijk toen ik aangifte wilde doen van een zwendel binnen het CBR en doodsbedreigingen door Alexander Pechtold. Toen ging het OM voor het eerst dwars liggen; de aangifte werd geweigerd bij het politiebureau Berkelland. Daarna werd ik opgejaagd en tot tien keer toe lastig gevallen door het politie. Het hield maar niet op!

Het voordeel? Ook binnen het OM werken mensen die de corruptie, machtsmisbruik en criminele activiteiten van OvJ’s en anderen willen bestrijden. Dus ontvang ik sinds januari jl. af en toe een ‘presentje’ vanuit het OM. Stukken die duidelijk maken hoe verziekt een deel van de rechterlijke macht is..

In januari ontving ik onverwacht vanuit het Openbaar Ministerie een valse aangifte, gedateerd 16 december 2021, die Alexander Pechtold tegen mij had ingediend. Een aangifte vol aantoonbare leugens. Die had ik natuurlijk nooit moeten ontvangen, maar een ‘vriend(in)’ binnen het OM vond het kennelijk wel zinvol. Ik informeerde korpschef Janny Knol en minister Dilan Yeşilgöz-Zegerius. Het advies was: meld dit bij de Officier van Justitie van het Arrondissementsparket in Arnhem, dien een klacht in bij de politie. Wat er gebeurde nadat ik dat deed? De hetze vanuit het OM nam alleen maar toe. Zelfs mijn aangifte van een zware mishandeling, op 8 maart werd ik onder de ogen van een CBR examenmanager en twee agenten mishandeld, in hechtenis genomen en werd geen medische hulp verleend toen ik een hartinfarct kreeg, wordt door het OM gefrustreerd. En ook de klacht tegen betrokken agenten wordt door het OM gefrustreerd.

Vanmorgen stuurde een andere gecorrumpeerde ‘diender’ mij een berichtje dat die Klachtenprocedure per direct was beëindigd. Geen enkel legitiem argument. Gewoon op zijn Poetin’s zoals ik op 7 december ook al op zijn Poetin’s definitief werd geroyeerd door het CBR. Misschien zit het in die P; de verziekte klachtencoördinator bij de politie Oost-Nederland heeft Kees Pauw en die crimineel bij het CBR heet Alexander Pechtold.

Pechtold, Pauw, Poetin; allemaal ‘hetzelfde’!

Maar zoals Johan (Cruyff) ooit zei: “Ieder nadeel heb z’n voordeel”!

Ik ontvang inmiddels nog meer stukken die een ander, rechtmatiger, licht werpen in andere dossiers. Ook die nog niet actief zijn. Het druppelt inmiddels niet meer… het begint te regenen. Gelukkig gaan alle druppels naar een warmer oord; ver buiten de EU en dus ver weg bij dat deel van de rechterlijke macht die feitelijk buurman van Ridouan Taghi zouden moeten worden….

Want het zal niet lang duren voor er ook bij mij een zogenaamd bewijsbeslag zal plaatsvinden. Dat zal Europa schokken, want ik ben een (internationaal) onderzoeksjournalist!

Ik heb al eerder in een column geschreven; ik ben geen complotdenker. De kwestie rond het CBR, D66 en ook Gerard Sanderink heeft niets te maken met complot denken. Wij leven in een land waar Alexander Pechtold, Mark Rutte, Hugo de Jonge, Sigrid Kaag in het openbaar liegen en bedriegen. Dan hoef je geen complotdenker te zijn om je te realiseren dat minimaal 30% van het CBR, FIOD, OM en andere instanties ook rot zijn.

Deze week ontving ik zelfs een document vanuit de FIOD waaruit overduidelijk blijkt dat Brigitte van Egten, de cashcow van Tubantia, een hele lelijke kant heeft.

Geen Kunst dat Gerard Sanderink dwars ligt ….. Ik stoa hem half!