Als John de Mol, Gerard Sanderink, Johan Derksen en Henrie Kamps ‘achter de schermen’ hun krachten bundelen krijgen de overheid én traditionele media het voor de kiezen!

Ogenschijnlijk hebben alle bovengenoemde personen 1 ding gemeen; ze zijn of worden geraakt door valse beeldvorming. In een bepaalde mate hebben ze allemaal last van de beeldvorming die door anderen is opgeworpen en die gretig gehoor vind in Den Haag, bij overheidsinstanties en anderen. Ze raken, in meer of mindere mate, beschadigd door een onbetrouwbare overheid. Minder dan 17% van de Nederlanders heeft nog maar vertrouwen in het overheid. Wat nu als de bovengenoemde personen elkaar ‘achter de schermen’ vinden en besluiten om een platform te steunen dat tegengeluid geeft aan macht van een meer en meer gecorrumpeerde overheid. Gewoon een onafhankelijk variant van BNN/VARA’s boos en daadkrachtiger dan de Nationale Ombudsman. Een platform dat de ‘macht van het volk’ bundelt en gedupeerden, arm en rijk, bijstaat in de erkenning van nieuwe lokale, provinciale of landelijk onrecht?

Utopie, utopia, Big Brother, The Voice …. allemaal succesnummers die vooral de massa aan de buis kluisterden.

Het in januari gestarte platform ONRECHT.nl begint al een beetje voet onder de grond te krijgen. Inmiddels is een redactie- en productiekantoor geopend buiten Nederland, omdat duidelijk is dat de harde hand van de rechterlijke macht qua proporties vormen begint aan te nemen die we in Nederland eigenlijk alleen maar kennen uit ‘bananenrepublieken’.

“Wij hebben inderdaad besloten om in twee wereldsteden buiten Nederland onze video-editing uit te voeren, zodat we niet getroffen kunnen worden door bewijsbeslagen en andere nieuwe fenomenen die goedkeuring van de rechterlijke macht genieten. En zeker nu we een massaclaim bij de Staat gaan neerleggen is er alle reden om te werken vanuit het buitenland. Natuurlijk zal de politiek, zelfs Pieter Omzigt, die allemaal bagatelliseren, maar bijna dagelijks zien we inmiddels met zijn allen hoe zelfs Mark Rutte, Sigrid Kaag, Mark Harbers, Hugo de Jonge er lustig op los liegen, bedriegen en manipuleren. Iedereen die zich daar tegen verzet krijgt bij de rechter het stempel ‘complotdenker’, maar feitelijk toont iedere actualiteitenrubriek al meer dan twee jaar aan dat de scheiding der machten niet meer functioneel is in ons land”

ONRECHT.nl heeft inmiddels besloten dat haar platform buiten Nederland worden gehost.