Ben wie… Ben gekkie?

Hij kreeg tot nog toe maar 2% van de stemmen in onze poll “Wie neemt u serieus?” Voormalig schaatsers Ben van der Burg, die tegenwoordig, nog even ‘gestoord’ als 30 jaar geleden oogt en praat, was te gast bij Vandaag Inside van Johan Derksen en wat schetst onze verbazing; eigenlijk bevestigd Ben vandaag exact wat Rian van Rijbroek al jaren geleden opschreef in Unhacked en benoemde bij Ben’s BNR….

Van Rijbroek wordt door de stemmers op ons platform het meest serieus genomen; zij heeft momenteel 59% en daarmee 20% meer dan nummer twee; de vermaarde hoogleraar virologie Marion Koopmans.

‘Een raaskallende Ben van der Burg verteld opgewonden iets wat Rian van Rijbroek jaren geleden al in haar boek Unhacked beschrijft” merkt een attente kijker op die een van onze redactieleden informeert over de uitzending via SBS6.

“Het verbaasd mij geenszins dat die gestoorde schaatser maar 2% van de stemmen heeft en Rian van Rijbroek van de drie als meest serieus wordt bestempeld” zegt een hacker; die zelf opmerkt dat iedereen alles maar bagatelliseert…

“Aan zijn opgewonden gedrag zie je duidelijk dat Ben van der Burg het nooit voor mogelijk heeft gehouden dat de Nederlandse overheid commerciële Israëlische software heeft aangekocht om de mobiel van Ridouan Taghi te hacken. Misschien wordt het tijd dat Ben van der Burg eens zijn excuses aanbied aan Rian van Rijbroek. Zeker nu hij feitelijk beaamt dat ze gelijk heeft in haar boek Unhacked” zegt een deskundige.

Wie neemt u serieus?
5161 stemmen