Beste OM, OvJ, politie en wat nog komt….

Vorig jaar werd Peter R de Vries mogelijk/waarschijnlijk in opdracht van de MocroMaffia van achteren door zijn hoofd geschoten. Hoewel ik Peter R soms, net als Johan Derksen, niet meer kon horen of zien op televisie had en heb ik onmetelijk veel respect voor mannen die zich niet door de rechtstaat, OM, traditionele media of wie dan ook laten beïnvloeden in de vrijheid van meningsuiting. Heeft u dat ook? Uit niets blijkt dat!

Nadat ik vorig jaar een enorme zwendel (mogelijk honderden miljoenen) heb ontdekt binnen het CBR en kort daarna door Alexander Pechtold werd bedreigd, heb ik mij ingezet voor waarheidsvinding en meermaals vergeefs gepoogd aangifte te doen tegen de criminele Pechtold en zijn CBR Maffia. Maar u bied hem kennelijke onschendbaarheid. Dan kost het mij natuurlijk een paar jaar extra… maar die tijd heb ik wel. U ook?

Inmiddels heb ik aan den lijve ervaren hoe het zover is gekomen dat mensen Peter R konden elimineren en Johan Derksen een paar weken van de buis konden jagen. U, onze overheid, bent in een bepaald opzicht net zo ‘crimineel’ geworden als degenen die u moet bestrijden. U gooit burgers en BN-ers moeiteloos voor de aanstormende trein…

Nu ik in een brief van 1 mei 2022 en een herinnering op 26 mei 2022 melding heb gedaan bij het Arrondissement-parket te Arnhem, overigens op advies van de minister, waarin ik het OM indirect verwijt dat ze een doofpot hebben, ‘is het hek pas echt van de dam’ zo gezegd.

De Officier van Justitie (OvJ) in twee geënsceneerde, dus valse, niets zeggende aangiftes is als een giftige slang op zoek naar mij…

Maar ik wil u allen via deze weg toch vooral even laten weten dat ik in navolging van Peter R en Johan zeker niet van plan ben mij het zwijgen op te laten leggen. Samen met een team van redacteuren en juristen ga ik u allen met naam en toenaam definiëren en in via een spraakmakend YouTube programma bekend maken. Ik ga mij met een geweldig team inspannen om Gerard Sanderink en Rian van Rijbroek een faire kans te geven op eerherstel. Wij gaan David&Goliath, de vrouw die beweerd dat ze 8 jaar geleden door Alexander Pechtold verkracht is, helpen als zij dit wil.

Tot aan mijn dood span ik mij in om rotte appels binnen de overheid te ontmaskeren, onthullen en bekend te maken; te ‘hunten’.

Dat doe ik, dat doen wij van ONRECHT.nl omdat burgers, maar ook de Johan Derksen’s, John’s en Johny’s (de Mol), Gerard Sanderink’s niet langer verpletterd hoeven te worden door een gecorrumpeerde overheid

De andere 17% van Nederland, die zegt nog wel vertrouwen in u te hebben red zich wel. Dat is vast allemaal van familie van u!

Prettig Pinksterdagen!

groet,

Henrie Kamps journalist {NVJ11616}

Maar