BREAKING: Kamps bereid ‘vlucht’ naar buitenland voor!

© De Needse klokkenluider en journalist Henrie Kamps vertrekt vandaag nog naar het buitenland vanwege ernstige bedreigingen vanuit het CBR en andere overheidsdiensten zoals het Openbaar Ministerie. Kamps onthulde vorig jaar een enorme overheidsfraude en is sindsdien bijna 15 keer door de politie, mede op last van het OM, geprovoceerd en geïntimideerd”.

Bij een zware mishandeling op 8 maart raakte Kamps ernstig gewond, maar werd door de politie, zonder pardon, naar het arrestantencomplex ‘afgevoerd.’ Eerder deze week bleek, na onderzoeken in het ziekenhuis, dat Kamps bij dat geweld of de actie van de Enschedese politie een hartinfarct heeft opgelopen.

“Als je beide, actieve dossiers, via ONRECHT.nl leest dan schrikt iedereen toch van hoe onze overheid op alle fronten de kenmerken begint te krijgen van een criminele organisatie.” zegt de advocate van Kamps.

“Henrie Kamps is zeker geen complotdenker en heeft vanuit een ‘undercover’ zoveel bewijsmateriaal verzameld tegen het CBR en naar nu blijkt gaat dat de overheid minimaal 250 miljoen kosten. Verder heeft Kamps zich vastgebeten in de kwestie rond Gerard Sanderink en steekt hij zijn verbazing over hoe Tubantia, BNR, maar ook de rechterlijke macht zich gedraagt niet onder stoelen of banken.

Verder is er een dossier waarin elk moment onthullingen kunnen komen over de grensoverschrijdende gedragingen binnen D66; waarbij vooral Alexander Pechtold’s ‘bunga-lijst’ Den Haag op haar grondvesten zal laten schudden. In de kwestie rond CBR Schandaal bedreigde Pechtold de journalist al twee keer met de dood.

“Gisteren en vandaag is Henrie duidelijk geworden dat het politiekorps Oost-Nederland en het Openbaar Ministerie geen middel meer schuwen om hem zijn rechten als journalist en mens te ontnemen” aldus zijn advocate. Zelfs een klachtenprocedure naar de twee agenten die hem eerst aan zijn lot overlieten en daarna in de cel gooiden is zonder goede reden stopgezet. “

Eerder meldde Kamps al dat hij gelukkig nog kan beschikken over een kantoor in het centrum van Barcelona en zich daar wel veilig voelt.

“Natuurlijk zullen velen denken dat het aanstellerij is, maar iedereen kan dagelijks zien hoe onze overheid volledig is ontregeld. Nog maar 17% van onze bevolking heeft vertrouwen in onze overheid. Zou het toevallig zo zijn dat 17% van ons land bestaat uit ambtenaren en hun families” schrijft Kamps in een korte reactie. Ik ben geen Navalny of Peter R de Vries. Ik ga een eventuele aanslag liever uit de weg, zodat ik kan zorgen dat honderdduizenden jongeren gerechtigheid krijgen. En dat Gerard Sanderink, zijn levenspartner en bedrijven een tegengeluid kunnen bieden. Daar strijd ik voor. Desnoods vanuit het buitenland, buiten de EU als dat nodig mocht zijn!”

Volgens Kamps bevestigd de werkwijze van het Openbaar Ministerie in de kwestie rond Johan Derksen in feite wat meerdere dossierhouders al een tijdje beweren; de rechterlijke macht raakt ontspoort en de trias politica bestaat feitelijk niet meer.