1Vandaag en Tubantia moeten zich dood schamen!

De bom is gebarsten in de rijschoolwereld. Ondanks de vele pogingen om de hoofdredacties van 1Vandaag en Tubantia aan te sporen om wat aandacht te schenken aan de enorme schade die het CBR de maatschappij toebrengt vonden Martha Riemsma (Tubantia) en Jeroen Illy (1Vandaag) de aanstaande implosie van de rijopleiding in Nederland geen minuut van hun aandacht waard. Ik was, niet toevallig, zelf de klokkenluider in wat opnieuw een groot maatschappelijk probleem zal blijken te worden.

“Schaam je kapot!” wil ik zeggen tegen deze journalistieke hotemetoten….

De wachttijden in de rijschoolwereld zijn inmiddels opgelopen tot een half jaar. Leerlingen moeten massaal het theoriecertificaat opnieuw behalen. Kleine rijscholen en zzp-ers (85% van de branche) zullen bij bosjes het loodje leggen en het CBR krijgt eindelijk de door Alexander Pechtold, in het tv-praatclubje bij JINEK, uitgesproken gewenste invloed in de rijschoolwereld.

[tekst gaat door onder video]

We kunnen in Nederland de politiek wel overal de schuld van geven maar als hoofdredacteuren bij de publieke omroepen of ‘gerespecteerde’ kranten liever een glaasje wijn drinken of een beschuitje eten met Matthijs van Nieuwkerk of JINEK Alexander Pechtold een podium bied voor zijn manipulaties dan resteert uiteindelijk Johan Derksen als enige hoop voor gewone Nederlanders. Godzijdank!

1Vandaag en Tubantia moeten zich kapot schamen!